Nyheter

Les hva Shell skriver om vårt Subsea inspeksjonsverktøy etter vellykket prosjekt i Mexicogulfen.

Tracerco var tilstede på ONS 2014 og vi hadde med oss et team fra flere av våre forretningsområder. Spesielt reservoirtjenestene våre stod i fokus og reservoirmodellen i front tiltrakk seg mye oppmerksomhet.


Juni 2012: Underwater Technology Conference i Bergen

Tracerco deltok med stand på UTC for andre gang. Subsea Technical Manager, Ben Metcalfe og Steve Jackson var i tillegg til Tracerco Norges team på stand og presenterte blant annet Tracercos involvering i større prosjekter som Åsgard Subsea Compression og Tordis Subsea Separation.

Juni 2012: NDT Konferansen i Bergen

Tracerco sin distributør av monitorer, Hartmann, hadde stand på NDT konferansen som iår ble holdt i Bergen. NDT står for non destructive testing og på denne konferansen møtes fagfolk innen blant annet inspeksjon og strålevern. Våre strålingsmonitorer ble her stilt ut og demonstrert.

Juni 2011: Lansering av Tracerco PED

Lanseringen av en personlig elektronisk dosemonitor (PED) ble godt tatt imot av markedet. Denne monitoren er egensikker (IS) og kan derfor brukes i klassifiserte områder. Monitoren har et oversiktlig brukergrensesnitt og er enkel og intuitiv i bruk. Målgruppen for denne monitoren er hovedsaklig grupper som jobber med strålevern innen petroleumsindustrien.

November 2011: Seminar “Optimizing Process Systems”

Tracerco og FMC CDS holdt en serie med halvdagsseminarer hvor vi presenterte teknologi og metodikk for prosessoptimalisering. For deltakere fra alle deler av oljebransjen presenterte Tracerco framgangsmåter og teknologi for evaluering av interne enheter, optimalisering av driftsbetingelser samt utvidet bruk av eksisterende instrumentering for bedret stabilitet og produksjon. Seminarene ble holdt i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim og det var stor interesse for å delta. Det var totalt 193 påmeldte og tilbakemeldingen fra deltagerne var at innholdet var interessant og relevant.

Mai 2011: Pig tracking seminar i Stavanger

Tracerco arrangerte, i samarbeid med Statoil, Pig tracking seminar på Rica Airport Hotel Stavanger 12.mai. Foredragsholdere fra IKM, PII Pipeline Solutions, Statoil, Subsea 7, Technip og Tracerco gjorde det første pig tracking seminaret til en stor suksess som kan videreutvikles og gjentas. 40 fagpersoner sørget for fullsatt møtelokale og interessante diskusjoner.

Mars 2011: Tower Scan for Ineos Norge AS. 
Tracerco utfører tower scan på Rafnes.

Februar 2011: Sporstoffstudie på Heimdal. 
Tracerco utfører avsetningsmåling i rørledninger mellom Heimdal og Brae.

Januar 2011: Sporstoffstudie på Statfjord. 
Tracero utfører avsetningsmåling i rørledninger på Statfjord.

Januar 2011: Tower scan for Noretyl AS. 
Tracerco utfører tower scan på Rafnes.

Desember 2010: Sporstoffstudie på Gullfaks. 
Tracerco utfører separatorstudie på Gullfaks.

Oktober 2010: Forskningsstøtte til Tracerco. 
Tracerco får godkjent SkatteFUNN-søknad og mottar støtte til utvikling av "liquid in-gas measurements".

August 2010 - Fagseminar i Stavanger: NULLUTSLIPP I OLJEINDUSTRIEN 
ProAnalysis, Propure og Tracerco samlet under ONS 2010 rundt 70 fagpersoner innen prosess- og miljøteknologi til fagseminar med fokus på håndtering av produsert vann, globalt sett den største kilden til utslipp av olje til sjø.

Frederic Hauge fra Bellona, samt representanter fra Statoil, Klima- og forurensingsdirektoratet og leverandørindustrien rettet i sine foredrag søkelyset mot status og den videre teknologiske utvikling. Arrangementet, ledet av Jon O. Hellevang fra NCE Subsea, ble avsluttet med paneldenatt med foredragsholdere.

June 2010 - Tracerco sponser Terntes Skoles Musikkorps 
Tracerco bidro med sponsormidler til Tertnes Skolemusikk sin tur til Nord-England i juni 2010. Korpset ble nummer 2 i NM 2010

Mars 2010: Diagnostikktjenester til Esso Slagen.
Tracerco ufører Column Scan for Esso Slagen, Tønsberg.

Mars 2010: Profilmålere til Ormen Lange testanlegg.
Tracerco har mottatt ordre på 2 profilmålere til Ormen Lange fase 2 testanlegg.

Mars 2010: Prosess-seminar i Paris 9.mars.
Tracerco Norge er medarrangør når Tracerco UK arrangerer seminar i prosess-styring i Paris,med foredragsholdere fra ABB, FMC Technologies, Roxar, Fuji Electric og Total, i tillegg til Tracerco.  Seminaret er et ledd i feiringen av 10 års jubileet for Tracerco Profiler.

Januar 2010: Tracerco inngår forhandleravtale med Hartmann.
Tracerco har inngått forhandleravtale med Hartmann for distribusjon av strålingsmonitorer.

November 2009: Miniseminar i prosess-styring i Stavanger og Bergen.
Statoil var vertskap da Tracerco samlet totalt 140 deltakere til fagdag i Stavanger og Bergen i høst. Foredragsholdere fra ABB, Siemens, Tracerco og Statoil gjorde miniseminaret, som var en del av markeringen av 10-års jubileet for Tracerco Profiler, til en suksess.

November 2009: Sporstoffstudie på Heimdal.
Tracerco utfører avsetningsmåling i rørledning mellom platformene Heimdal og Brae A.

November 2009: Subsea prosessmåling.
Tracerco Profiler for FMC/ Petrobas Marlim.

Oktober 2009: Diagnostikktjenester til Fresenius Kabi, Sverige.
Tracerco ufører Column Scan for Fresenius Kabi, Sverige.

Informasjon om

Linker

Mest Sett